Izvor: Tanjug
27.01.2021 u 07:50
0

HLADNO I TMURNO: Očekuje se sneg, temepratura do 5 stepeni

U Srbiji će danas biti pretezno oblačno, mestimicno sa snegom, saopštio je RHMZ.

U centralnim i juznim krajevima ocekuje se manje povecanje visine sneznog pokrivaca. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak severozapadni. Jutarnja temperatura biće od – 4 do nula stepeni, a najviša dnevna od 0 do 5 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno oblačno, povremeno sa slabim snegom. Jutarnja temperatura biće oko – 1 stepen, a najviša dnevna oko 2 stepena.

PROČITAJTE OBAVEZNO

VUČIĆ: Imamo veliki problem sa vakcinama!

ZAPADNI BALKAN jedan od šest Bajdenovih prioriteta

JEDAN OD NAJBOGATIJIH LJUDI AMERIKE: Mi smo na ivici građanskog rata!

ZA ULAZAK U EU NIJE DOVOLJNO PRIZNANJE! Srbija mora da da dodatne garancije Prištini!

RAZNET AMERIČKI KONVOJ U IRAKU! Teroristi izvraćaju udarac! (GALERIJA)

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 3. februara, u četvrtak će biti pretežno oblačno i hladno, ponegde sa slabim snegom, a u toku noći sneg i kisa.

Od petka do nedelje toplije, sa prolaznim naoblacenjima s kisom, u višim planinama sa snegom. Početkom naredne sedmice hladnije s kisom i snegom. Krajem perioda prestanak padavina i porast temperature.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter