Izvor:
11.04.2017 u 19:16
0

Horor u Beogradu: ZMIJA OTROVNICA IZMILELA IZ OSTAVLJENE TORBE NA STANICI!

Na Glavnoj autobuskoj stanici u samom centru Beograda scena kao iz horor filma! Ostavljena torba, a u torbi zmija koja je iz nje izmilela!

Mnogim putnicima koji su se juče tamo zatekli nije bilo prijatno, a mnogi su se i poprilično uplašili kad je počela da mili okolo naokolo.

Braon-bela egzotična zmija, juče je izazvala paniku na "Lastinoj" autobuskoj stanici, nakon što je izašla iz jedne putničke torbe, čiji vlasnik i dalje nije poznat. Na svu sreću, odmah je pozvana Veterina Beograd koja je pokupila i odnela slepog autobuskog putnika.

Neobična šarena – smeđe-bela zmija – na svu sreću nije otrovna. Nečiji zaboravljeni ljubimac zbrinut je, a da li će se vlasnik javiti veliko je pitanje jer je za držanje ovakve zmije potrebna posebna dozvola.

Fotografiju je postaio na FB Lazar Vujačić uz komentar:

ZMIJA NA SRED LASTINE AUTOBUSKE STANICE OTROVNICA KOJA NE ZIVI KOD NAS NAVODNO NIJE NICIJA A IZASLA IZ AUTOBUSA IZ JEDNE TORBE KOJI PUTNICI TVRDE DA NIJE NICIJA TA TORBA O CEMU SE RADI DALI JE SVERC IZ ZOLOSKOG VRTA SU DOSLI I ODVELI ZMIJU KAKO SU STRUCNJACI REKLI DA OVA VRSTA ZIVI U PRASUMAMA DALEKO ODAVDE A ODAKLE U SRBIJI NIKO NEZNA

FOTO PRINTSCREEN FACEBOOK Lazar Vujačić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter