Izvor:
19.01.2018 u 14:44
0

HOROR U RUSKOJ ŠKOLI: Učenik sekirom ranio šestoro đaka i ženu, pa pokušao samoubistvo! (foto)

U napadu u školi u selu Sosnovi Bor u ruskoj republici Burjatiji jutros je ranjeno šestoro dece i žena. Učenik devetog razreda napao je učenike sedmog razreda sekirom, a potom bacio molotovljev koktel ili zapaljenu bocu u školu koji je izazvao požar. Motiv napada nije poznat, a napadač je ubrzo uhapšen, potvrđeno je iz regionalne policije.

Ranjeno je sedmoro osoba – šestoro dece i žena – kazao je ruskoj agenciji šef Regionalnog centra lekarsku pomoć u vanrednim situacijama Burjatije Vjaćeslav Timkin.

Požar je ugašen, a 500 osoba je evakuisano iz škole. U samom požaru niko nije povređen, prenose ruski mediji. Sputnjik navodi da je povređena žena učiteljica u školi.

Istražitelji su saopštili da je tinejdžer koji je napao đake sekirom delovao samostalno i da se nalazi u bolnici pošto je pokušao samoubistvo, prenosi TASS. Krivična istraga protiv napadača je pokrenuta zbog, kako je navedeno u saopštenju policije, pokušaja ubistva dvoje ili više maloletnika.

Prema istrazi, utvrđeno je da je napadač delovao samostalno. On je pritvoren i trenutno se nalazi u bolnici, pošto je pokušao samoubistvo – rekla je zvanična predstavnica Istražnih komiteta Rusije Svetlana Petrenko.

Blic.rs
Foto: Arhiva/Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter