Izvor:
10.04.2018 u 23:46
0

HUMOR KRALJICE EKIZABETE: Avioni joj zvuče kao predsednici SAD!

Nije često da kraljica Elizabeta bude snimljena tokom razgovora, ali kada se to desi, ona stvarno zna kako da napravi šou.

Pošto je pratila ser Dejvida Atenboroa u privatnom obilasku u Bakingemskoj palati i pokušavala da govori o održavanju imanja, kraljicu su iziritirali helikopteri koji stalno preletali. Tokiko da je napravila šalu na račun dva predsednika SAD – Baraka Obame i Donalda Trampa.

– Zašto se uvek obleću oko vas kada želite da razgovarate? – rekla je komanterišući letelice. "Zvuče kao predsednik Tremp ili predsednik Obama" aludirajući na predsednički helikopter Marine One.

Međutim, dok Tramp često leti u toj letelici, on tek treba da dođe zvaničnu posetu Velikoj Britaniji, a još se nije ni upoznao sa kraljicom Elizabetom. Ako se to ne promeni, on će biti jedini predsednik osim Lindona B. Džonsona koji neće upoznati njeno veličanstvo tokom mandata.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter