Izvor: tanjug
21.01.2021 u 00:46
0

IGUMAN SAVA JANJIĆ: Bajden je bio impresioniran Visokim Dečanima (FOTO)

 Iguman manastira Visoki Dečani Sava Janijć podelio je na Tviteru sećanje na posetu Džoa Bajdena manastiru u vreme kad je bio potpredsednik SAD.

Janjić je na svom Tviter profilu napisao da je siguran da će nova administracija SAD imati razumevanja za nasleđe Srpske pravoslavne crkve na KiM.

PROČITAJTE JOŠ

TEŽAK UDES NA KONJARNIKU! Ima povređenih!

ŠABAC: Hapšenje nakon pretnji i teških telesnih povreda!

SASLUŠANJE O SILOVANJU: Milena Radulović stigla u Palatu pravde

DOKAZI SPREMNI: Niš tuži NATO, potraga za pravdom obolelima od KANCERA

U svetu do sada vakcinisano 46,2 miliona ljudi u 51 zemlji

Janjic je objavio i fotografije susreta sa Bajdenom i napomenuo da je novoizabrani predsednik posetio manastir dva puta, jednom kao senator, a kasnije i kao potpredsednik SAD.

-Bajden je bio duboko impresioniran našim manastirom-napisao je Janjić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter