Izvor: Happy BSC
30.05.2022 u 21:54
0

ILON MASK ĆE NAS REHABILITOVATI! Prof. dr Avramović pozvao najbogatijeg čoveka na svetu u Kragujevac!

U večerašnjoj emisiji “Ćirilica” Prof. dr Velimir Avramović naglasio je da postoje dva sistema za osnivanje globalnog društva i dodao da je jedan engleski sa Bilom Gejtsom bez Tesle, dok je drugi ruski i teozofski sa Ilonom Maskom i sa Teslom.  

– Za ovaj drugi mi treba da se opredelimo. Treba da kažemo Fijatu: “Doviđenja!” i da se Kragujevac preda Ilonu Masku za elektromobil “Tesla” – rekao je on.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Avramović je naglasio da su Amerika i Rusija jedna ista struktura vojne ezoterije i dodao da postoji jedinstvena komanda na planeti.  

– U pitanju je jedinstveni scenario koji se sprovodi i u kome bi mi trebalo da u spoljnoj politici zauzmemo nesvrstanost, a pored toga i organska poljoprivreda sa maksimalnim cenama i duhovne institucije teslijanskog tipa – istakao je on.  

On je naglasio da mi treba da shvatimo da je u pitanju novi srpski svetski poredak, ali srpski ne kao etnički, nego kao duhovni i da zauzmemo svoje prvo mesto u njemu.  

– 1942. godine kralj Petar II Karađorđević, Ivan Šubašić i ostali ministri došli su u hotel Njujorker kod Tesle, koji je bio bez kravate.On je znao da su mu ustaše pobile više od 80 članova familije. On je poslao istorijski znak. To je jedina njegova fotografija bez kravate. Kravata je bilo prezime Hrvata koji je taj modni detalj uneo u svetsku modu. To je bila najfinija moguća poruka – kazao je Avramović i dodao da su Mask i Tesla rođeni istog dana i da je Srbija Maskova sudbina.  

Prof. dr Uroš Šuvaković je istakao da treba učiti iz istorije, izvlačiti pouke i okretati se ka budućnosti i dodao da treba uzeti sopstvenu sudbinu u sopstvene ruke.  

– Ovo što Srbija danas radi u pogledu spoljne i nacionalne politike, jeste ono što je jedino moguće i ispravno u ovom trenutku. Postavlja se pitanje šta se zapravo dešava, a to je rusko – američki rat na ukrajinskoj teritoriji uz sasluženje EU koja će na kraju biti najveća žrtva tog sukoba – istakao je on.  

Šuvaković je naglasio da ako bi Srbi mogli da izbegnu neki svetski rat u svojoj istoriji bilo bi pametno da ga izbegnu i dodao da se često pozivamo na racionalizam i kažemo da moramo da gledamo samo sveoje interese.  

– Svako ih ima i bori se za njih i vrlo često se ti interesi ne poklapaju. Protivnici Rusije kažu da je ta država glasala za sankcije Srbiji u UN po nalogu Kozirijeva i to jeste tačno, ali nas bar nije bombardovala 1999. godine. Tačno je da postoji sukob civilizacija. NATO se došao na same granice Rusije koja mora da se brani isto kao što bi se i Kenedi branio da Hruščov nije povukao rakete sa Kube. Nadam se da neće doći do Trećeg svetskog rata, jer se uzdam u racionalizam. Mi očekujemo da će tamo neko da reaguje racionalno, ali šta ako se to ne desi? Od kraja 2013. godine u zemlji u kojoj je maternji jezik ruski, uključujući i Zelenskog koji nije uopšte znao ukrajinski, da je dekretom zabranjen ruski jezik – kazao je Šuvaković.  

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter