Izvor:
09.07.2017 u 01:51
0

Ima dobrih ljudi u Srbiji: Jedna divna medicinska sestra iz Arilja je ostavila ovu poruku i pokrenula lavinu sreće!

Sestra na Dečjem odeljenju Doma zdravlja u Arilju pozvala je majku čije je dete zaboravilo naočare, sačuvala ih i ostavila kolegenicama da im ih daju.

Ljudskost i ljubaznost su reči koje krase medicinsku sestru iz Arilja sa dečijeg odeljenja. Gnula je majku deteta svojim gestom i osim toga,ostavila i cediljicu sa porukom.

Majka, koju je ovaj potez dirnuo, tim povodom napisala je status na Fejsbuku, a on glasi baš ovako:

– Nije stvar u naočarima, da se razumemo. Stvar je u tome da je sestra na Dečijem odeljenju Doma zdravlja u Arilju odvojila vreme da me pozove kući i kaže da mi je dete zaboravilo naočare kod njih (inače, njegove omiljene). A odvojila je vreme i da napiše ovaj podsetnik za koleginice u jutarnjoj smeni, koji me je jutros sačekao na istom šalteru. Stvar je u dobrim primerima u moru loših primera. U ljudskosti i ljubaznosti. Takve stvari bi trebalo da budu normalne. A nisu, nažalost – napisala je Jelena Lukić i dodala:

– Hajde malo da pohvalimo te skromne, dobre, kulturne ljude koji zaista rade svoj posao( i više od toga) – ima ih, mada nisu vidljivi kao ovi drugi, ne čuju se i ne vide se od bahatih, grlatih i nametljivih. Ima ih, a možda bi ih više bilo kad bi se o njima više pisalo i pričalo, za promenu.

izvor/telegraf

foto/facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter