Izvor:
11.12.2017 u 10:20
0

INCIDENT U BERLINU: U blizini Božićnog vašara pronađena municija!

Ne postoji razlog za sumnju da su dve torbe pune municije pronađene u blizini Božićnog vašara i džamije u zapadnom delu Berlina povezane sa terorizmom, saopštila je večeras nemačka policija.

– Često se pronalazi municija u Berlinu. Neko je verovatno čistio podrum i našao nešto od svog dede", rekao je portparol policije, navodeći da nema razloga da se sumnja na terorizam- prenosi Rojters.

Nemačka se nalazi u visokom stepenu pripravnosti, zbog proslogodišnjih napada na Božićni vašar, kada je tunižanski ekstremista uleteo kamionom među ljude i usmrtio 11 osoba.

Ranije ovog meseca, demineri su razmontirali eksplozivnu napravu prepunu eksera, koja je dostavljena u apoteku nedaleko od Božićnog vašara u nemačkom gradu Potsdamu, nedaleko od Berlina.

Nemački list "Bild" javio je ranije da je velika količina municije pronađena u blizini mesta održavanja Božićnog vašara u zapadnom delu Berlina, prenosi Rojters.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter