Izvor:
11.09.2017 u 22:24
0

ISPOVEST MAJKE OTETE BEBE NA POROĐAJU: Doktor mi je rekao: „Beži odavde, spašavaj sebe i dete“! (foto)

U emisiji "Posle ručka" na televizije Happy gostovali su roditelji otete novorođenčadi, koji fape za odgovorima na mnoga pitanja.

Naime, Mirjana Pavlović iz Šapca iznela je svoju potresnu priču, i navela mnoge roditelje da se zapitaju.

Mirjana je održavala trudnoću po treći put i činilo se da je sve u najboljem redu, ali je tada usledio splet događaja koji ju je naveo na mnoge sumnje.
U 7. mesecu trudnoće dobila je kontrakcije i hospitalizovana je u beogradsku bolnicu "Narodni front". Umesto uobičajenih sterilizovanih uslova, koji bi trebalo da su osnovna praksa tokom porođaja, trudnica je smeštena u sobu:

– Smestili su me u sobičak 2 sa 2 sa jednim lavaboom, probušili mi vodenjak i nestali. Ostavili su me da se sama porodim. Posebno mi je ostao upečatljiv momenat pre samog porođaja. Kada sam dobila trudove, prišao mi je doktor i rekao: " Beži odave, spašavaj sebe i dete. Moliću se za tebe". U tom trenutku nisam odreagovala, a volela bih da jesam. Kada sam se porodila, više nikada nisam videla dete – objašnjava ožaliošćena majka.

Posebno zabrinjavaju podaci da je u užem centru Beograda u poslednjih deset dana tri puta prijavljen pokušaj otmice dece na javnom mestu.

Hiljade srpskih familija širom zemlje bore se i kucaju na vrata svih odgovornih ljudi u Srbiji da saznaju pravu istinu šta se dogodilo sa njihovom decom!

Šokantan podatak naveo je mnoge roditelje na razmišljanje.

Prema podacima Udruženja roditelja nestalih beba, u Srbiji je u poslednjih 40 godina iz porodilišta “nestalo” – odnosno kako oni navode lažno proglašeno mrtvim, a zapravo prodato – između 6.000 i 10.000 beba.

Happytv.rs
Foto: YouTube Printscreen/Tim Brummel

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter