Izvor: Tanjug
26.11.2023 u 07:41
0

IVANJICA OKOVANA SNEGOM! SINOĆ SPASENE 4 OSOBE iz SMETOVA!

U ivanjičkom kraju noćas su četiri osobe spasene iz snega. Vatrogasno-spasilačka ekipa je iz zavejanog automobila u mestu Dobri Do evakuisala dve osobe, a ivanjički putari su evakuisali jednog meštanina iz sela Jasenova koje se nalazi na putu između Ivanjice i Nove Varoši, kao i jednog stanovnika mesta Kovilje.

U ivanjičkom kraju juče je bilo problema sa električnom energijom u selima Močioci, Kušići i Bratnjevo, a u tim selima u jednom trenutku nije bilo ni telefonije.

U Čačku jutros sneg ne pada, a zadržao se na obodima grada i na planinama Vujnu, Jelici, Ovčaru i Kablaru, gde ga ima do 10 cm. Putari su na terenu i za sada su svi putni pravci prohodni, a uredno je i snabdevanje električnom energijom. Problema sa strujom imali su juče stanovnici Gornjeg Dragačeva, ali je popodne snabdevanje

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter