Izvor: TANJUG
14.05.2020 u 07:28
0

IZ AMSS PORUČUJU: Prohodnost dobra, umeren intenzitet saobraćaja

 Prohodnost puteva u Srbiji je dobra, a porast dnevnih temparatura, suvi kolovozi, dobra vidljivost i umeren intezitet saobraćaja van gradova i naseljenih mesta vozačima olakšavaju vožnju i čine je bezbednijom, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Umeren broj vozila nalazi se na auto-putevima pa se na naplatnim rampama prolazi bez zadržavanja.

OVO MORATE ZNATI

POSLEDNJE UPOZORENJE! Satanisti i kanibali dolaze! (GALERIJA, VIDEO)

OVO NIJE TEORIJA ZAVERE – OVO JE PAKAO! Belgijanac: Čipovan sam, a kada sam hteo da izvadim čip ovo se dogodilo! (FOTO)

ZASTRAŠUJUĆE PRIZNANJE PILOTA KOJI JE ZAPRAŠIVAO NEBO: Ispuštali smo otrove, uništavali ljude, sad mi prete ubistvom!

SRBIJA JE BESNA A LESKOVČANI UPLAŠENI: Sekirom iskasapio trudnicu u Leskovcu

Slično je na magistralnim i regionalnim pravcima na kojima je prohodnost dobra i na kojima nema vanrednih i posebnih obustava, sem na onim mestima gde su zbog radova predviđene izmene.

Putnički terminali na granicama zatvoreni su za sve državljane, dok kamioni na Batrovcima čcekaju osam sati, na Kelebiji tri sata, a na Horgošu dva.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter