Izvor: BSC happy portal
17.06.2023 u 15:39
0

EKIPA BSC HAPPY PORTALA NA LICU MESTA: Izlila se rekla MORAVICA, ovim NASELJIMA preti OPASNOST (VIDEO)

Evakuisano je 25 ljudi koji su se u toku dana vratili u svoje domove.

Stanovnici Sokobanje su bili zatečeni kada su videli kako je nabujala reka Moravica koja je napravila poplavu, a potom se i izlila. Ekipa „BSC Happy portala“ bila je na licu mesta.

SRUŠIO SE MOST KOD ČAČKA: Danak poplavama

BSC Happy portal

U Sokobanji su, zbog izlivanja Moravice, ugrožena naselja Čair i Jabukar. Iz njih je, u toku noći, preventivno evakusano dvadesetak ljudi.

Napravila je veliku štetu ne samo u Sokobanji, nego i okolnim selima. U selu Nikolinac, nekoliko kilometara od Sokobanje fali jedno parče puta, a reka koja se nalazila desetak metara dalje, sada je uz sam put. S obzirim na to da je to jedini put koji vodi do Rtnja pokušavaju da saniraju štetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter