Izvor: Tanjug
17.08.2022 u 09:22
0

Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima, evo u kojim pravcima će vam biti potrebno dodatno strpljenje!

Prema podacima Puteva Srbije, danas do 18 časova izvode radovi na ugradnji antena na obe cevi tunela Brđani, na delu državnog puta I A reda broj 2.

NAJNOVIJE INFORMACIJE: Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima, evo gde je zakrčenje!

Za vreme izvođenja radova, u desnoj cevi tunela biće zauzeta leva traka, a u levoj cevi biće zauzeta desna traka.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na auto-putu E-75, na natputnjacima Kovilj i Beška danas od 9 do 15 časova najavljeni su radovi na postavljanju video nadzora, na stubovima javne rasvete, uz naizmenično propuštanje vozila koje će biti ručno regulisano.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na auto-putu E-763, na deonici Surčin – Obrenovac, u smeru ka Surčinu do 21. avgusta od 8 do 15 časova planirani su radovi na održavanju rigole.

Za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Na aAuto-putu E-763, kod deonice Preljina – Pakovraće, u smeru ka Surčinu do 21. avgusta od 8 do 15 časova najavljeni su radovi na redovnom održavanju putnog pojasa.

Za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Na deonici puta Mali Požarevac – Mladenovac kod nadvožnjaka Selters do 05. septembra od 7 do 17 časova najavljeni su radovi na kolovozu uz naizmenično propuštanje vozila i alternativno za putnička motorna vozila gradskim saobraćajnicama.

Na deonici Ćićevac – Koševi ( 800m posle kružnog toka Jasika, u smeru Koševi), došlo je do suženja kolovoza sa leve strane u smeru ka Kraljevu zbog radova na Moravskom koridoru.

Saobraćaj se preusmerava na devijaciju i odvija se dvosmerno uz ograničenje brzine na 40km/h, saopštili su Putevi Srbije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter