Izvor: BSC Happy
11.05.2023 u 18:10
0

„JA SE OVIH DANA OSEĆAM NEKAD SREĆNO, NEKAD TUŽNO, NADAM SE DA ĆU BITI SREĆNIJA“: Školski sastav devojčice (9) RASPLAKAO celu Srbiju! (FOTO)

– Ja se ovih dana osećam nekad srećno, nekad tužno, veoma sam promenljivog raspoloženja, ovim rečima počinje sastav devojčice drugog razreda koja se, kao i većinja njenih vršnjaka suočava sa pomešanim emocijama nakon nezapamćenog masakra u OŠ Vladislav Ribnikar.

Školski sastav na temu „Moje misli, brige i osećanja ovih dana“ devojčica je napisala pred svoj ponovni polazak u školu, njena škola nije blizu škole na Vračaru, ali ova tragedija je pogodila ne samo decu u školama u Beogradu, nego u čitavoj Srbiji.

NOVI DETALJ MASAKRA: Planirao da drugare ubije u školskom dvorištu, ali je odustao jer se plašio da će se razbežati

Školski sastav devojčice prenosimo u celosti: 

– Ja se ovih dana osećam nekad srećno, nekad tužno, sve u svemu veoma sam promenljivog raspoloženja, a evo i zašto. Od kada se desila tragedija u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, ja se brinem da se to ne desi i u mojoj školi. Pored toga, brine me i jedan član moje porodice, a to je moja baka. Ona ima već 69 godina i ja se plašim za njen život, zato što je ona jedina živa od moje straije porodice. Sve u svemu, nadam se da ću biti srećnija. I pored ovih strahova ja izlazim napolje sa drugaricama i vreme nam brzo prođe. Takođe, kada sam kod kuće ja igram razne igre, piše u sastavu male devojčice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter