Izvor:
03.06.2017 u 13:49
0

JEZIVA OLUJA U MEKSIKU: Kuća se obrušila na ženu i dvoje dece! (VIDEO)

Prema najnovijim informacijama, u oluji koja je pogodila Meksiko poginulo je petoro ljudi.

Žena i dvoje dece smrvljeni su u tropskoj oluji Beatris na jugu Meksika kada su se kuće obrušile na njih, a za jednom osobom traje potraga, saopštile su danas vlasti u toj državi.

Oluja Beatris donela je u državi Oahaka teške pljuskove i vetrove koji su duvali brznom od 70 kilometara na čas uništavajući kuće i puteve.

Zvaničnik ispred državne službe za vanredne situacije Armando Borkes izjavio je da su 10-godišnjak, 14-godišnja devojčica i 25-godišnja devojka poginuli u obrušavanju kuće.

Za još jednom osobom se traga, a porodica je prijavila njegov nestanak tokom oluje.

Prema Nacionalnom centru Sjedinjenih država za praćenje uragana, Beatris je sada u oblasti niskog pritiska, ali i dalje postoji opasnost od "poplava opasnih po život", pre nego što se smiri, što se očekuje u toku noći.

Zvaničnici su naveli da je nastava otkazana u 13.000 škola širom države.

Kurir
Foto: YoutubePrintscreen/Videoslaopcion

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter