Izvor: happyBSC
18.11.2020 u 09:32
0

JOŠ MALO STRPLJENJA! Stiže vakcina protiv korone

Prve doze vakcina stižu pre Nove godine.

Najvažnije je da što pre uvezemo prve količine i da ta vakcina bude registrovana, a uvešćemo onu koja je registrovana i koju naša struka odobri kao bezbednu za građane – rekla je direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Sanja Škodrić 

Ona je rekla da će se truditi da pre Nove godine stigne 500.000 do milion doza. Rekla da nije važno iz kog dela sveta će Srbija dobiti vakcinu, već je najvažnije da prve količine budu što pre uvezene, da ta vakcina bude registrovana i da je srpski eksperti dozvole, što znači da je ona potpuno bezbedna za građane.

– Vakcina znači spasavanje života i naše ekonomije – naglasila je Škodrić.

Škodrić je istakla da će vakcina u Srbiji za građane biti besplatna i da će prvo prioritetno vakcinu primiti zdravstveni radnici, vojska i policija, a zatim ostali građani po prioritetima, onako kako struka odredi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter