Izvor: Happy BSC
14.10.2021 u 09:32
0

JOVANOVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Kurtijev izgovor je prodavanje magle za publiku koju je on odabrao

Milenko Jovanović, predsednik Saveza udruženja raseljenih sa Kosova bio je gost jutranjeg programa na Happy TV. 

On se putem skajpa uključio u program iz Kosovske Mitrovice. 

PROČITAJTE JOŠ:  EKSLUZIVNO! MILOŠ GARIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Juče je bilo žrtava! Preminula je žena iz Zvečana od šok bombi!

– Od jutros je mirno  u Kosovskoj Mitrovici. Nemamo dileme da je Kurti dobio dozvolu da se tako ponaša. Bez miga neke strane zemlje zapdne Evrope ili Amerike, niko ne bi bio toliko hrabar, pa ni Kurti,  da se upusti u takvu ludost. Stanje je i dalje napeto i narod je uznemiren. Nas čeka izuzetno duga i hladna zima u kontekstu bezbednosti i neće nas iznenaditi nikakve njihove nove akcije. Imamo ohrabrujuće poruke od strane predsednika Vučića. Spremili smo se za tu zimu. Svi smo rešeni da do kraja istrajemo u nameri da opstanemo i da se ne predajemo primitivcima iz Prištine. 

-Nama su bacali vakcine, a Albanci su slobodno ulazili u Srbiju da se vakcinišu. Priznaju državu Srbiju samo kad oni imaju interes. Juče su demonstrirali silu i izgovor im je nelegalna roba kojaiz Srbije  ne može da  uđe legalnim putem. Onaj koji im je pomogao ne misli im baš nešto dobro. 

PROČITAJTE JOŠ:  DANAS OBELEŽAVAMO POKROV PRESVETE BOGORODICE: Ovaj praznik se naziva i Pokrovice, posebno posvećen porodiljama i majkama

– Dodatni motiv Kurtiju je dokazivanje da je veći od svakog Albanca i naravno, želja mu je da pridobije poen na lokalnim izborima. 

– Kurti je poslao ROSU „kao“ na albanske švercere koje kriju Srbi na Kosovu.  Kurtijev izgovor je prodavanje magle za publiku koju je on odabrao. Nema nikakve nelegalne robe. ROSU tamo nema šta da traži. Ovo je atak na Srbe. Priština stavljaju „šape“ na srpske opštine. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter