Izvor:
09.10.2018 u 06:39
0

KATASROFA ZA KATASTROFOM: Indoneziju pogodio novi jak ZEMLJOTRES!

Grad Palu u Indoneziji pogodio je u utorak ujutro po lokalnom vremenu još jedan potres, nakon katastrofalnog podrhtavanja tla i cunamija koji su krajem prošlog meseca odneli gotovo 2.000 života.

Potres jačine 5,2 zabeležen je u 4.15 sati ujutro po lokalnom vremenu pet kilometara severoistočno od ostrva Sulavezija, na dubini od 10 kilometara, kazao je glasnogovornik državne agencije za krizne situacije Sutopo Nugroho.

"Činilo se na pet sekundi da je potres snažan", kazao je Nugroho, dodajući da je nastala panika ali da nema izveštaja o šteti.

Ljudi su u strahu istrčali iz svojih kuća, kaže jedan od svedoka.

"Svi su još traumatizovani zbog ranijih potresa", dodaje.

U potresu i cunamiju koji su 28. septembra pogodili Palu i druge delove pokrajine stradalo je 1.948 ljudi, objavila je agencija za krizne situacije.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter