Izvor:
25.04.2019 u 05:39
0

KIM DŽONG UN: Nadam se da će sastanak s Putinom pomoći da se poboljša situacija na Korejskom poluostrvu!

Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je danas da se nada da će sastanak s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom pomoći da se poboljša situacija na Korejskom poluostrvu.

Stanje na Korejskom poluostrvu je od velikog značaja za celu međunarodnu zajednicu. Nadam se da će naši razgovori bti važni za zajedničku ocenu situacije – rekao je Kim na početku susreta.

Kim je, obraćajući se Putinu, rekao da se nada i da će današnji sastanak biti koristan za produbljivanje i razvijanje tradicionalno prijateljskih odnosa dve zemlje.

Istovremeno, on je zahvalio Putinu na organizaciji sastanka i na pobedu na predsedničkim izborima 2018. godine, nakon kojih je, kako je rekao, "nastavio uspešan rad na izgradnji snažne Rusije".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter