Izvor:
01.09.2016 u 23:46
0

KO ĆE BITI NOVI DIREKTOR POLICIJE? Posle osam meseci u v.d. stanju, konačno dobijamo novog načelnika!

Funkciju vršioca dužnosti direktora policije punih osam meseci obavlja Vladimir Rebić, a odluka o novom konkursu trebalo bi da bude objavljena u Službenom glasniku.

Zakon o policiji donet je u februaru, a na mestu direktora policije i dalje se nalazi vršilac dužnosti. Iako bi konkurs trebalo da bude otvoren u narednih 48 sati, imena mogućih kandidata i dalje se ne znaju.

– Pre svega se vidi da postoje problemi u upravljanju ljudskim resursima u MUP u i da na tako važnoj poziciji neko sedam meseci bude vršilac dužnosti svakako ne govori dobro o bezbednosti građana i o tome kako se upravlja resursima u policiji – kaže Saša Đorđević iz Beogradskog centra za bezbednosnu politiku.

Osim za direktora policije, MUP će raspisati konkurs i za popunjavanje radnih mesta za pojedine pomoćnike ministra sa statusom vršilaca dužnosti.

B92
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter