Izvor: tanjug
09.08.2020 u 15:45
0

KON OBJAVIO DOBRU VEST: Bićemo prvi!

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da će Srbija biti među prvim zemljama koje će dobiti vakcinu protiv korona virusa.

„Garantujem da će Srbija biti jedna od prvih zemalja koja će dobiti vakcinu“, izjavio je Kon na redovnoj konferenciji Kriznog štaba.

OVO MORATE ZNATI: 

NEČUVENO! PLAVA GROBNICA POSTALA PLAŽA: Na mestu gde počivaju srpski vojnici Grci postavili ležaljke!

BRNABIĆ O VAKCINI i početku nove ŠKOLSKE GODINE!

BRNABIĆ: Odlazak Borisa Miloševića u Knin je ponižavajuće!

IMA ŽRTAVA! Teška saobraćajna nesreća na auto-putu Beograd-Niš!

Inače, premijerka Ana Brnabić je ranije danas rekla da država radi svakodnevno na tome da Srbija bude jedna od prvih 20 zemalja koje će dobiti vakcinu, te da se pregovare s raznim kompanijama i partnerima.

„Pregovaramo s nekoliko partnera, ali ne bih dalje o tome. Ali, mogu da garantujem da ćemo biti jedna od prvih zemalja koja će dobti vakcinu, koja će biti u Srbiji tek kada bude potpuno bezbedna. Sve protokole i dokumentaciju o fazama testiranja već danas gledaju stručnjaci“, rekla je Brnabićeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter