Izvor: Tanjug
21.10.2020 u 18:12
0

KORONA U NIŠU: Hospitalizovane 43 osobe, preminuo jedan pacijent!

U poslednja 24 sata u niškom Kliničkom centru (KC)preminuo je jedan kovid pacijent, što je drugi slučaj u poslednja dva dana.

U kovid objektima KC Niš hospitalizovano je ukupno 43 pacijenata, četvoro više nego juče, od kojih je kod 29 pacijenata, među kojima nema dece, potvrđen Kovid-19, navedeno je na sajtu te zdravstvene ustanove.

SVE O KORONI

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Oboren rekord po broju obolelih!

RUSI TVRDE: Naša nova vakcina protiv korone bezbedna za sve!

DR GORAN BJELOJEVIĆ OTKRIVA: Evo koliko STE ZAŠTIĆENI ako SAMO nosite MASKU! (VIDEO)

U toku jučerašnjeg dana bilo je smešteno 24 kovid pacijenata, petoro manje nego danas.

Od ukupnog broja hospitalizovanih jedan je priključen na aparat za veštačku ventilaciju i nalazi se u jako teškom opštem stanju.

PREMIJERKA U FOTELJI KOD MARIĆA:

EKSKLUZIVNO! RAT MAFIJI Mandatarka otkrila Mariću sve o borbi protiv kriminala!

EKSKLUZIVNO! ANA BRNABIĆ ISKRENA! Želim Selakovića, Dačić je dobio pravu funkciju

EKSKLUZIVNO! PREMIJERKA KOD MARIĆA! Nije sve gotovo, tri imena su pod znakom pitanja

PREMIJERKA KOD MARIĆA! Ove vesti će obradovati sve penzionere

U Zdravstvenom centru Leskovac u kovid bolnici trenutno je hospitalizovano troje pacijenata, a kod jednog je potvrđen Kovid-19.

U tri kovid bolnice u Zdravstvenom centru Vranje ukupno su hospitalizovana 33 pacijenta, od kojih je kod 16 pacijenata, među kojima nema dece, potvrđen virus.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter