Izvor: HappyBSC
23.10.2020 u 16:32
0

KORONA U SRBIJI: Ovako je u Kraljevu, Vrnjačkoj banji i Trsteniku!

Od prošlog petka, zaključno sa jučerašnjim danom u Kraljevu je registrovan 51 novi slučaj infekcije korona virusom, a od početka epidemije sredinom marta ukupno 1.491. 

Kako je sopšteno, u ovdašnjoj opštoj bolnici „Studenica“ na lečenju od kovida trenutno se nalazi 8 pacijenata. Svi su primljeni sa znacima upale pluća, a po rečima načelnika Infektivnog odeljenja dr Milana Parezanovića svi su oni stabilnog zdravstvenog stanja, te niko nije životno ugrožen.

Inače, pacijenti koji su u prethodnom periodu bili lošijeg zdravstvenog stanja, upućivani su na lečenje u Klinički centar Kragujevac. Ostali pozitivni pacijenti nalaze se na lečenju u kućnim uslovima, u izolaciji. Mahom su u pitanju lakše kliničke slike, a primećeno je da je najviše zaraženih u dobu od 30 do 40 godina. 

PROČITAJTE JOŠ…

SRPSKI CARINICI NISU MOGLI DA VERUJU KADA SU OVO UGLEDALI U GEPEKU: Turčin poneo KAMEN, ali NE OBIČAN! (FOTO)

HOROR U NOVOM SADU: Zaključao ćerkicu (2) u automobilu i 3 sata je ostavio samu?!

PROSJAČENJE I PROSTITUCIJA: Uhapšen muž maloletnice i starac (77) koji je platio SEKSUALNU USLUGU!

NASTAVNIK NAKON BRUTALNOG NAPADA ZADRŽAN U BOLNICI: Svi u strahu! Đaci šokirani

Iz Opšte bolnice „Studenica“ naglašavaju da su prostorno i kadrovski spremni na porast broja lica koja zahtevaju bolničko lečenje, pa će u skladu sa potrebama, najpre hematologija, a zatim i interno odeljenje kao i neurologija biti pretvarani u Kovid odeljenja. 

U Vrnjačkoj Banji registrovana su 22 pozitivne osobe, pacijenti se nalaze na kućnom lečenju, u dobrom opštem stanju. Po rečima direktorke Doma zdravlja „Nikola Džamić“ u ovom mestu, Vesne Mličanin nije uočen povećan prijem u Kovid ambulanti.

Trstenik, zaključno sa jučerašnjim danom, beleži 170 pozitivnih lica, a njih 24 čeka na rezultate testiranja. U ovom mestu, pravila nema, te ima i lakših i težih kliničkih slika i pozitivnih lica u svim životnim dobima. Samo u toku jučerasnjeg dana, dve osobe su hospitalizovane. 

Primećeno je da je par osoba iz crkvenog hora u opštini Trstenik pozitivno na kovid i u ovom slučaju pronađen je i put prenošenja virusa. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter