Izvor:
12.06.2018 u 18:35
0

KRAJ KRIZE U PARIZU: Taoci oslobođeni, nasilnik lišen slobode!

Muškarac koji je od 16:00 sati držao najmanje dve osobe kao taoce u centru Pariza večeras je uhapšen, a taoci su oslobođeni, saopštile su francuske vlasti.

Policijski izvori navode da je reč o neuravnoteženoj osobi sa nejasnim motivima, a francuski ministar unutrašnjih poslova rekao je da su ga pregovarači teško razumeli. Talačka kriza je okončana nekoliko minuta nakon što je policija upala u poslovnu zgradu u kojoj su taoci držani, a oslobođeni taoci su živi i zdravi..

Upadu su, prethodili "komplikovani pregovori" sa muškarcem koji je tvrdio da je naoružan bombom i pištoljem, kao i da ima naoružanog saučesnika izvan zgrade, a tražio je da se kontaktira iranska ambasada "kako bi prosledila poruku francuskim vlastima". Francuska policija saopštila je prethodno da nepoznat muškarac drži kao taoce dve osobe u kancelariji u centru Pariza i da nema indicija da je reč o terorističkom činu, dok su pojedinimediji preneli da je taj muškarac uzeo za taoce tri osobe, među kojima trudnicu, te da je tvrdio da je jedan talac u teškom stanju.

Talačka kriza odvijala od 16:00 sati u 10. arondismanu i da je policija tu četvrt blokirala i evakuisala.

Teško naoružani policajci, vatrogasci i spasioci bili su raspoređeni ispred zgrade, koja se nalazi u prometnom kvartu u centru francuske prestonice, a pripremili su i robota "Kolosa" za izviđačke aktivnosti i evakuisanje pripreka u slučaju eksplozije ili rušenja.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter