Izvor:
13.09.2016 u 15:33
0

LEGENDA JE PROGOVORILA POSLE US OPENA: Boris Beker je poslao dirljivu poruku o ĐOKOVIĆEVOM PORAZU!

Legendarni nemački teniser Boris Beker posle poraza Novaka Ðokovića u finalu US Opena od Stanislasa Vavrinke poručio je da se tim "uvek drži zajedno i da posle oluje dolazi sunce".

Mi smo tim. Zajedno smo i kada pobeđujemo i kada gubimo. Posle oluje uvek dolazi sunce – napisao je Beker, jedan od Ðokovićevih trenera, na Tviteru i jasno stavio do znanja da poraz u Njujorku neće poremetiti srpskog asa.

Svetski broj 1 izgubio je od Vavrinke 3:1, nije bio na nivou na koji je navikao navijače širom planete, dobrim delom zbog problema sa povredama, pa je propustio priliku da osvoji 13. gren slem trofej u karijeri.

Na taj način nastavio je lošu seriju posle osvajanja Rolan Garosa, pošto je prvo eliminisan u ranoj fazi Vimbldona od Amerikanca Sema Kverija, a potom i u prvom kolu Olimpijskih igara u Riju od Argentinca Huana Martina Del Potra.

Tanjug
Foto: Twitter/HTSportsNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter