Izvor:
29.10.2018 u 11:09
0

LIDERI DVE ZEMLJE 11. NOVEMBRA U PARIZU UPOREĐUJU STAVOVE: Tramp i Putin razgovaraju o bilateralnim odnosima dve zemlje!

Ruski predsednik Vladimir Putin želi da sa američkim kolegom Donaldom Trampom tokom predstojećeg susreta u Parizu razgovara o planovima SAD da napuste Sporazum o nuklearnim snagama srednjeg dometa (INF), saopštio je Kremlj.

– Mnogo je pitanja vezanih za stratešku stabilnost, čak još više u svetlu saopštene namere SAD da napuste sporazum INF. Sve će to, naravno, biti na agendi – rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov je istakao da je glavni cilj sastanka, planiranog za 11. novembar u Parizu, "da dva predsednika uporede svoje stavove". Prema njegovim rečima, Tramp i Putin će razgovarati i o bilateralnim odnosima Rusije i SAD.

Portparol Kremlja je ranije rekao da su pripreme za sastanak ruskog i američkog predsednika počele, ali da još nisu donete nikakve konkretne odluke s tim u vezi.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/RT printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter