Izvor: Happy BSC
25.09.2021 u 08:00
0

LJUBAN KARAN U „VIKEND JUTRU“: Srbija će preduzeti određene mere ukoliko narod na Kosovu bude ugrožen!

U emisiji „Vikend jutro“ govorilo se o situaciji na Kosovu.

Ljuban Karan- pukovnik u penziji izneo je svoje mišljenje na ovu temu.

– Kurti ne bi smeo ovo da preduzme u ovoj meri i bez odobrenja velike sile. Angela Merkel je uvek pokušavala da proturi nemačke interese. Kurtiju se pruža tajna podrška. 

– Oni ne mogu da pokore srpsku vojsku koja je mnogo jača. Srbija će preduzeti mere, ako narod tamo bude ugrožen to je svima jasno- izjavio je Ljuban Karan- pukovnik u penziji.

PROČITAJTE JOŠ: BRNABIĆ: Uvođenje Kovid propusnica sve izvesnije, cilj da se mladi vakcinišu protiv korone

Dema Beriša- predsednik matice albanaca u Srbiji govorio je o situaciji na Kosovu.

– Na Kosovu i dalje vlada četvorostruka vlada.  Kurti ni po čemu sebi nije smeo da dozvoli da izvede ovu akciju.  Nije bilo potrebe za tim .

– Najrealnije bi bilo da Kurti objavi da je ta akcija završena i da te ljude spasi. Srbija je napravila u poslednjih par godina dobru vojnu strukturu. Ovo nisu naivne barikade. 

– Posledice ovoga su  ubrzano formiranje zajednice srpskih opština. Situacija nije nimalo bezlazlena, još i nasilno zaokruživanje teritorije od strane Aljbina Kurtija.

PROČITAJTE JOŠAMSS: Evo koliko se danas čeka na graničnim prelazima

-Kosovski ustav se mora promeniti zbog implementacije Briselskog sporazuma, mora se shvatatiti i promeniti onako kako je zamišljen- rekao je Dema Beriša- predsednik matice albanaca u Srbiji.

Dejan Đokić- savetnik za istrage bzbednost i odbranu se nadovezao na temu.

– Sve ovo što se dešava nije slučajno  nego neko želi da se zaustavi napredovanje Srbije na Balkanu. Treba hladne glave pristupiti tom problemu.

– To što se događa sa tim tablicama naš narod će to izdržati izdržali smo i gore situacije.

PROČITAJTE JOŠVREMENSKA PROGNOZA ZA 25. SEPTEMBAR: Natprosečno toplo vreme za ovo doba godine

-Akcija ROSU su oružje većih sila da urade nešto više.

-Ukoliko se pokrene nešto treba da branimo naše Srbe dole.  Ja sam siguran da će se ovo u nekom trenutku mirno rešiti i da neće biti potrebe za neke akcije- izjavio je Dejan Đokić- savetnik za istrage bzbednost i odbranu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter