Izvor: Happy BSC
17.01.2022 u 09:55
0

LONČAR O ĐOKOVIĆEVOJ SITUACIJI ZA HAPPY TV: Ovo nema nikakve veze sa medicinom – NOVAK ĆE IM SVE VRATITI REZULTATIMA

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar bio je gost jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“, gde se osvrnio i na situaciju najboljeg srpskog i svetskog tenisera Novaka Đokovića. Ministar Lončar govorio je o deportovanju Novaka Đokovića. Kako Lončar kaže, to nema nikakve veze sa medicinom.

-Nema veze sa medicinom, to da je stvar medicine, ona bi bila rešena i pre nego što je Novak otišao tamo. Ovo je čista politika, ono što želim da kažem je da bih voleo da Novak izađe iz svega ovoga, da sagleda situaciju, bude još jači i da im rezultatima vrati. On to može. Mnogo jakih u svetu i Evropi ima za cilj da ga sruši i oslabi. On treba da napravi strategiju i da ih pobedi. Šta god mi da uradimo, oni kažu da to nije to. Pogledajte kako je Novak prošao, slično se sprema Srbiji. Pravila igre ne postoje. To je čista politika i oni pokazuju svoju moć – to je suština. Iskreno se nadam da Novak ima snage, da će da izađe jači. Sada mu je potrebna podrška, da oseti ljubav i energiju, rekao je Lončar.

-Ovo ga je sigurno poremetilo i iscrpelo ga je. Nemojte opterećivati čoveka, dajte mu snagu. Nadam se da će i Srbija da pobeđuje, nema drugu opciju, zaključio je ministar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter