Izvor:
08.02.2018 u 23:06
0

MA, KAKVA PAUZA! Đoković će igrati i u Monte Karlu!

Ne samo da će Novak Đoković uskoro na teren, nego povećava broj turnira na kojima će igrati do leta.

Prema prvobitnom rasporedu koji je Novak objavio na svom sajtu na početku godine, nije bilo planirano da igra na mastersu u Monte Karlu, međutim, direktor turnira Željko Franulović je danas saopštio da će Đoković biti jedna od dve najveće zvezde takmičenja!

Nadal, Đoković, Čilić, Zverev, Vavrinka i Monfis će biti ovde – rekao je Franulović na konferenciji za medije.

On je dodao i da se još čeka odluka Rodžera Federera, koji nije siguran da li će igrati turnire na šljaci, pošto je prošle sezone ceo taj deo preskočio.

Novak Đoković je pre nekoliko dana operisao lakat desne ruke i dok se špekulisalo da bi mogao na bolovanje sve do Vimbldona, on se izgleda oštri da se što pre vrati na teren. Čak ni od mastersa u Indijan Velsu, koji je prvi sledeći, nije odustao.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter