Izvor: kurir.rs
25.01.2024 u 22:15
0

MALO KIŠE, PA MALO SNEGA DO KRAJA JANUARA: Evo kada dolazi do skoka temperature

Đorđe Đurić, meteorolog amater izneo je novu prognozu u kojoj najavljuje temperature iznad proseka za ovo doba godine.

U petak će u većem delu Srbije biti sunčano i toplije, samo na jugu i na istoku ujutro oblačno sa slabim padavinama. Severozapadni vetar biće u slabljenju. Krajem dana u Vojvodini, a tokom večeri i noći i u ostalim predelima Srbije sledi jače naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom, uz pojačanje severozapadnog vetra.

NOVA POMOĆ DRŽAVE: Iznos od 25.000 do 50.000 dinara dobijaće OVE GRUPE građana

U subotu će na severu Srbije doći do razvedravanja, pa će tokom dana biti sunčano. U ostalim predelima oblačno sa kišom, susnežicom i snegom, uz prestanak padavina do kraja dana.

Duvaće veoma jak severozapadni vetar, u Vojvodini i na istoku Srbije povremeno sa olujnim udarima od 70 km/h. Vetar će prema večeri biti u slabljenju

Temperatura će biti bez bitnije promene u odnosu na petak. U nedelju promenljivo oblačno i malo hladnije. Na severu će biti suvo, u ostalim predelima sa slabim padavinama.

Maksimalna temperatura biće od 4 do 8°C, u Beogradu do 6°C. Sledeće sedmice očekuje se stabilno i suvo vreme. Početak februara doneće i osetniji porast temperature vazduha, uz vrednosti i do 15°C, prenosi Telegraf.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter