Izvor:
04.02.2017 u 21:31
0

Marin le Pen danas započinje PREDSEDNIČKU KAMPANJU: Njen program ŠOKIRAO je Francusku!

Liderka francuskog desničarskog Nacionalnog fronta Marin le Pen započinje danas kampanju za predsedničke izbore u Lionu gde će na dvodnevnom skupu predstaviti svoj program.

Manifest sadrži 144 tačaka u kojima Le Pen između ostalog predlaže napuštanje evrozone, uvođenje poreza na ugovore za posao za strane državljane, smanjenje granice za odlazak u penziju i povećanje nekoliko socijalnih beneficija, uz smanjenje poreza na plate za male firme i poreza na dobit.

"Cilj ovog programa je, pre svega, da se Francuskoj vrati sloboda, a narodu da glas", navela je Le Pen u uvodu manifesta, preneo je Rojters.

Programom se takođe predviđa da određena prava, koja su trenutno dostupna svim stanovnicima Francuske, uključujući besplatno školovanje, budu rezervisana samo za francuske državljane.

U manifestu, Le Pen se zalaže i za zapošljavanje 15.000 policajaca, izgradnju dodatnih zatvora, suzbijanje migracije i napuštanje integrisane komande NATO.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Wikipedia; Facebook/MarineLePen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter