Izvor: Tanjug
15.02.2021 u 15:24
0

MARKOVIĆ: U Jagodini ove godine otvaraju se tri fabrike

Jedinstvena Srbija proslavila je danas 17 godina postojanja i krsnu slavu Sretenje, a predsednik stranke Dragan Marković poručio je da koalicija SPS – Jedinstvena Srbija – Srpska napredna stranka u tom gradu odlično radi i najavio da će ove godine biti otvorene tri nove fabrike.

U Jagodini će, prema rečima Markovića, ove godine biti otvorene nemačka fabrika Fišera, koja će zaposliti 350 radnika, zatim kineska fabrika za proizvodnju granula koja će zaposliti 100 radnika i austrijski Šibel, koji proizvodi elektromotore za velika industrijska postrojenja.

PROČITAJTE JOŠ

UŽAS U NOVOM SADU: Pronađeno telo muškarca na divljoj plaži

VUČIĆ DODELIO ODLIKOVANJA: Ovo je veliki dan za Srbiju, ponosan sam!

MEDVED UROŠ NIJE VIDEO SVOJU SENKU: Prema verovanju – ČEKAJU NAS SUNČANI DANI (FOTO)

DAČIĆ U DOBRO JUTRO SRBIJO: Pitanje kriminala i borbe protiv Kovida treba da bude opšti društveni konsenzus

-Jagodina je danas grad u Srbiji sa najvećim brojem investitora u odnosu na broj stanovnika- istakao je Marković.

U obraćanju u centrali stanke, Marković je pozvao premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića da vrati srpskog ambasadora u Podgoricu, poručivši mu da, ako to ne uradi, lično će u ime stanke u Skupštini Srbije pozvati srpske turiste da ne odlaze u tu zemlju na odmor.

VAŽNO JE I OVO

ČEKA NAS NOVI PIK KORONE? Stručnjaci navode PET razloga povećanja broja zaraženih

STIŽU ČESTITKE IZ CELOG SVETA: Predsednik Srbije primio lepe reči od velikih državnika

PUK’O KO ZVEČKA! Hoti: Nisam ovo očekivao, bićemo konstruktivna opozicija

AMSS: Oprezno vozite zbog poledice!

Marković je istakao da poziv Krivokapiću upućuje na svoju i inicijativu stranke čiji je lider, kao i da taj poziv nema veze ni sa predsednikom Srbije, niti nekim ministrom ili Vladom Srbije.

Kriznom štabu Srbije i Vladi Srbije poručio je da dozvole da na utakmici Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana, koja se igra 18. februara na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu, dozvole barem 10.000 gledalaca.

-Sport se igra zbog publike i da mlade ljude uputimo da im idoli budu na sportskim terenima, a ne oni koji se nalaze tamo gde se nalaze, a koji imaju automobile od po 200, 300.000 evra, a znate da je jedna velika kriminalna grupa uhapšena pre par dana- naveo je Mrković.

Obeležavanje jubileja stranke i krsne slave proteklo je uz poštovanje svih epidemioloških mera, saopšteno je iz Jedinstvene Srbije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter