Izvor:
12.05.2017 u 12:48
0

MESTIMIČNO SA KIŠOM I SPARNO: Temperatura do 28 stepeni! (foto)

U Srbiji će u jutarnjim satima pljuskovi, tokom dana pretežno sunčano, a kasnije posle podne, uveče i noću promenljivo oblacno sa kisom i lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom na severu i zapadu.

Vetar će biti slab i umeren, na planinama povremeno jak, južni i jugozapadni, a na jugu Banata i istoku slab i umeren, jugoistocni.

Najniža temperatura od 10 do 17 C, najviša dnevna od 24 do 28 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će u jutarnjim satima biti oblačno sa slabom kišom. Tokom dana pretežno sunčano, a uveče u pojedinim delovima grada moguci su kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, juzni i jugoistocni. Najniža temperatura 16 C, najviša dnevna 27 C. U noći naoblacenje sa kisom i kratkotrajnim pljuskovima.

Izgledi vremena za Srbiju za sedam dana – do 19. maja:

U subotu toplo, promenljivo oblacno, mestimicno kisa, pljuskovi i grmljavina. U nedelju pretezno suncano, posle podne uz lokalni razvoj oblacnosti ponegde kratkotrajna kisa ili pljusak sa grmljavinom, uglavnom u planinskim krajevima.

U ponedeljak pre podne suncano, posle podne naoblacenje sa zapada koje ce se tokom noci i u utorak prosiriti na celu zemlju i uslovljavati kisu i pljuskove sa grmljavinom. Od srede pretezno suncano.

Trenutno u Beogradu sparno i kišovito vreme.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter