Izvor: HappyBSC/Kurir
10.06.2022 u 20:10
0

METEOROLOZI OPET UPOZORAVAJU! U naredna dva sata se očekuju pljuskovi u ovim delovima zemlje!

U naredna dva sata uz lokalni razvoj oblačnosti mestimično kiša ili pljuskovi sa grmljavinom, nova je najava na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prema rečima meteorologa, više padavina se očekuje u Vojvodini, zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji.

U pojedinim delovima Beograda naredna dva sata kratkotrajna kiša.

RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Nevreme uskoro pogađa ove delove Srbije

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je najavljeno, pljuskovi i grmljavine koji se očekuju danas i sutra lokalno će biti praćeni gradom, jakim vetrom i većom količinom padavina za kratko vreme.

U nekim delovima zemlje se očekuje od 30 do 50 mm kiše za 24 sata, lokalno i više sa većom verovatnoćom na zapadu, jugozapadu i u centralnim krajevima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter