Izvor: BSC Happy/Tanjug
12.07.2023 u 14:33
0

POLICIJA PRONAŠLA 403 IREGULARNA MIGRANTA: Šta će biti sa njima?

Nastavljaju se kontrole kretanja i boravka migranata

Policija u Subotici, u okviru kontinuiranog rada na suzbijanju iregularnih migracija, prethodnih dana, pronašla je 403 iregularna migranta.

Akcije su sprovedene na području periferije Subotice, kao i na području naselja Palić, a svi pronađeni migranti prevezeni su u prihvatne centre, saopšteno je iz Policijske uprave u Subotici. Subotička policija je najavila da će i u narednom periodu sprovoditi redovne kontrole kretanja i boravka migranata kako bi se očuvala bezbednost i sigurnost svih građana, kao i samih migranata.

MIGRANTI IZAZVALI NOVI INCIDENT U SUBOTICI! Isekli čoveka na ulici oštrim predmetom!

Policija je takođe uhapsila S.H. (59) iz Prištine zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. U stanu koji je osumnjičeni iznajmljivao u blizini centra Subotice, policija je pronašla šestoricu iregularnih migranata bez dokumenata. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici. Kako su naveli, protiv iregularnih migranata policija će preduzeti mere u skladu sa Zakonom o strancima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter