Izvor:
16.08.2019 u 13:22
0

MIHAJLOVIĆ: Dođite da proslavimo otvaranje novog auto-puta!

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović pozvala je danas građane da u nedelju dođu na obeležavanje završetka izgradnje auto-puta od Obrenovca do Ljiga i naglasila da je taj dan veliki dan za sve koji vole Srbiju.

– Svi su dobrodošli u nedelju, jer nema ničeg lepšeg za nas kao građane od toga da vidimo da nam se zemlja razvija, a razvija se onda kad se u njoj gradi i kad se stvara nešto što će koristiti svim građanima i što će ostati budućim generacijama. ''Miloš Veliki'' je auto-put za sve naše građane, ali će koristiti i svima onima koji u Srbiji vide najkraću i najbržu rutu između centralne i južne Evrope – kaže Mihajlović.

Kako je saopšteno iz kabineta ministarke, Mihajlovićeva je navela da koliko je puštanje Koridora 10 od severa do juga bilo važno za region i za Evropu, toliko je auto-put koji će u nedelju biti pušten u saobraćaj važan za građane Srbije.

– Auto-put ne znači samo komfor i brzinu, nego i bezbednije putovanje za sve koji putuju od Beograda do Uba, Lajkovca, Ljiga, Gornjeg Milanovca, Čačka i drugih mesta u ovom delu Srbije – ističe Mihajlović.

Naglasila je da će i ovaj auto-put značiti mnogo za brži razvoj Srbije, nove investicije i radna mesta, a to sve znači da će naši građani živeti bolje i da će moći da ostanu da žive u svojim gradovima.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter