Izvor:
03.09.2018 u 10:50
0

MINISTAR ĐORĐEVIĆ: Oni koji rade na crno biće javno istaknuti!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Ðorđević izjavio je da će od danas sve firme koje zapošljavaju radnike na crno biti istaknute na sajtu ministarstva za rad.

Ðorđević je održao sastanak sa inspektorima za rad i Srbije i Beograda kojima je poručio da prema radu na crno moraju imati nultu tolernaciju, kao i da budu brutalni prema onima koji krše zakon.

Sastanak je održan povodom nedavne smrti radnika na gradilištu u Beogradu, koji nije bio prijavljen i koji je na crno radio devet godina.

Ðorđević je ukazao da su i nakon najave vanredne inspekcije svih gradilišta u Beogradu, inspektori zatekli pet radnika na crno, a dodatnom inspekcijom u još četiri opštine 55 neprijavljenih radnika.

Izvor: Tanjug
Foto Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter