Izvor: Happy BSC
27.09.2021 u 09:16
0

MINISTAR UDOVIČIĆ NAJAVIO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Besplatni sportovi za decu!

Ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić iz škole „1300 kaplara“  najavio je:

– Organizovali smo da se deca bave besplatno sportom u školama. Želja nam je da omogućimo roditeljima da nemaju toliko opterećenja za svoj budžet. Želimo da deca krenu stopama velikih sportista. Naš cilj je da deca imaju motivaciju da se bave sportom. Deca od prvog do četvrtog razreda će se besplatno baviti sportom. 

Vanja dalje kaže za emisiju „Dobro jutro Srbijo“ na TV HAPPY: 

-Obuhvaćeno je 60.000 osnovaca. Naš program je u 12 opština. Od januara će biti 17. Sva deca mogu da se pregledaju. Važno je da se bavimo sportom i da se odupremo svemu što nam nudi novo tehnologija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter