Izvor:
25.11.2016 u 14:38
0

MINISTARSTVO ZDRAVLJA POTVRDILO: Doktor koji je lečio pokojnog Radenka izbačen iz Upravnog odbora bolnice u Loznici

Doktor Dobrivoje Bojanić, ortoped koji je lečio pokojnog Radenka Nikodinovića (8), koji je posle preloma ruke preminuo do gasne gangrene, više nije član Upravnog odbora Opšte bolnice u Loznici, piše Alo.

Bojanić je na to mesto izabran u januaru 2014. godine. Za člana Upravnog odbora predložio ga je Stručni savet bolnice i to je usvojeno u Ministarstvu zdravlja, u kom su potvrdili da on više nije član UO.

Dobili smo 18. novembra odluku Stručnog saveta bolnice da su razrešili dr Bojanića sa mesta člana UO. Ona je kod nas tog dana aminovana i zavedena pod istim datumom. Procedura je takva, da niko bez odluke stručnog saveta ne može dr Bojanića da liši funkcije u tom telu. Zato je sve toliko trajalo – rekao je izvor Alo iz Ministarstva zdravlja.

Alo
Foto: Twitter/roal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter