Izvor: Happy BSC
22.09.2021 u 12:09
0

MIROLJUB PETROVIĆ U EMISIJI „DOBRO JUTRO SRBIJO“ : Nažalost moralne vrednosti se danas ne poštuju!

U emisiji „Dobro jutro Srbijo“ govorilo se o moralnim vrednostima nekad i sad.

Književnica Lidija Jelisavčić-Ćirić je govorila na ovu temu i iznela svoje mišljenje o tome.

– Moralne vrednosti su pre bile drugačije. Ne može naše dete niko da pokvari, najvažnije je da naučiš dete da ima svoj stav i da ga nekako usmeravaš.

-Nemam naviku da gledam u tuđe živote , tako sam vaspitana od malena.

PROČITAJTE JOŠU Srbiji sutra umereno do potpuno oblačno, popodne dolazi do razvedravanja!

– Smatram da sam bila uzor svom detetu da treba da radi i da napreduje u životu. Ali nažalost nikada nije ni bilo moralnih vrednosti, niti su se poštovale- izjavila je književnica Lidija Jelisavčević-Ćirić.

Glumica Eva Ras se nadovezala na temu.

– Neprekidno posmatram druge ljude, jer sam glumica to mi je u opisu posla. Koju god ulogu da dobijem vežem je za neku ličnost iz života koju sam nekad srela ili upoznala lično. Smatram da se čovekova priroda ne menja. Moral se reguliše zakonom- rekla je glumica Eva Ras.

PROČITAJTE JOŠVULIN UPOZORIO: Nemojte nasiljem da se obračunavate sa Srbima na KiM – ONI NISU SAMI

Miroljub Petrović- medijski konsultant izneo je svoje mišljenje na ovu temu.

– Ljudi vole distrikciju. Moralne vrednosti se danas ne poštuju, na žalost. To je pogrešna slika sveta i svega što se dešava kako u svetu tako i kod nas- izjavio je Miroljub Petrović- medijski konsultant.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter