Izvor:
18.04.2019 u 15:16
0

MUK U EKONOMSKOJ ŠKOLI U ČAČKU:  Dvojica dečaka starosti između 16 i 18 godina zapucali u vazduh i potom stavili ružu na sto jedne učenice!

Dvojica dečaka starosti između 16 i 18 godina ušli su u učionicu u Ekonomskoj školi u Čačku, zapucali u vazduh i potom stavili ružu na sto jedne učenice.

Dvojica dečaka prošli su pored dežurnih učenika i ispred vrata učionice stavili su plastične maske, izvadili plastične pištolje koji su verna kopija pravog oružja.

Njih dvojica ušli su u učionicu u kojoj se u tom trenutku održavao čas. Nekoliko puta pucali su u vazduh. Deca su se uplašila jer je iz pištolj izbijao dim, pa niko nije mogao da bude siguran da se ne radi o pravom oružju. Potom su prišli jednoj učenici i na njenom stolu ostavili ružu. Okrenuli su se i napustili učionicu i školu – ispričao je neimenovani sagovornik.

Policija je ubrzo obaveštena o ovom slučaju, izvršen je uviđaj.

U policiji smatraju da u ovom slučaju ima elemenata krivičnog dela, iako navode da se, po svemu sudeći, radi o "neslanoj šali".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter