Izvor: Happy BSC
09.11.2022 u 18:31
0

MUP APELUJE NA GRAĐANE DA POŠTUJU SAOBRAĆAJNE PROPISE: Zbog državnog praznika, od 10. do 13. novembra POJAČANA kontrola saobraćaja!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, od 10. do 13. novembra ove godine sprovešće akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, s obzirom na to da se zbog državnog praznika na svim najvažnijim putnim pravcima u Republici Srbiji očekuje pojačan intenzitet saobraćaja.

Akcija će biti usmerena na otkrivanje najtežih prekršaja, uključujući prekršaje prekoračenja brzine kretanja vozila, nepropisnog preticanja, upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, nekorišćenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog prevoženja dece, kao i nepropisnog korišćenja telefona tokom vožnje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U cilju zaštite bezbednosti pešaka, brzina će biti kontrolisana i u zonama pešačkih prelaza.

Svaki kontrolisani vozač biće alkotestiran, a prilikom zaustavljanja svakog vozila izvršiće se kontrola da li vozači i svi putnici u vozilu koriste sigurnosni pojas.

Naglašavamo da je tokom prošle godine u danima ovog državnog praznika u saobraćajnim nezgodama poginulo 14 učesnika u saobraćaju, od kojih su devet bili putnici u putničkom vozilu, a povređeno je 239 učesnika u saobraćaju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve građane da poštuju saobraćajne propise i da odgovornim ponašanjem doprinesu očuvanju bezbednosti saobraćajaž na putevima u vreme praznika.

NASTAVAK AKCIJE „ARMAGEDON“ Uhapšene četiri osobe, pronađeni snimci i fotografije seksualne eksploatacije dece od pet do 14 godina!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter