Izvor: tanjug
20.08.2022 u 15:16
0

Na graničnom prelazu Batrovci čeka se i do PET SATI: Evo gde se najmanje čeka!

Prema informacijama Uprave granične policije, zadržavanje putničkih vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Batrovci je pet sati, a na prelazu Horgoš, na izlazu, 180 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

Na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, putnička motorna vozila čekaju 90 minuta, a na ulazu jedan sat. Na prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je takođe 90 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

AMSS UPOZORAVA: Upravljajte vozilom na većem odstojanju i opreznije, mokri kolovozi pogodni za udese!

Na prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Gradina, na ulazu i izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta,

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, koliko čekaju teretnjaci i na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Šid.

Na graničnom prelazu Gostun, na ulazu, zadržavanje za sva motorna vozila je 30 minuta, a na izlazu 60 minuta, na graničnom prelazu Jabuka, na ulazu, zadržavanje za sva motorna vozila je 30 minuta, a na izlazu 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter