Izvor: Tanjug
12.05.2020 u 07:10
0

NA KOSOVU I METOHIJI 11 NOVOOBOLELIH: Ukupno 895 pozitivnih na korona virus

Na području KiM zabeleženo je 11 novih slučajeva korona virusa, čime je ukupan broj zaraženih od početka pandemije dostigao 895, saopšteno je u ponedeljak uveče iz instituta za javno zdravlje u Prištini.

Pozitivni slučajevi su slučajevi kontakata iz opština Vučitrn (5), Prizren (3), Priština (2) i Uroševac (1), navodi se u saopštenju instituta.

PROČITAJTE I OVO

ONI SU PROŠLI PAKAO Muž i žena: Ubrizgali su nam VAKCINU, a onda je usledio LOM U NAŠOJ GLAVI

NOVA MRAČNA PRETNJA ČOVEČANSTVU Bil Gejts: Spremite se, stiže PANDEMIJA 2! (VIDEO)

POSLEDNJI INTERVJU PREMINULOG SRPSKOG OLIMPIJCA Juri me farmakomafija, ne mogu više, UBIĆU SE!

PRVI SEPTEMBAR VIŠE NEĆE BITI ISTI Novi predmet za mlađe razrede!

Iz instituta dodaju da su juče izlečena još dva pacijenta, tako da je ukupan broj onih koji su se oporavili do sada 657.

Od početka pandemije korona virusa na KiM je registrovano 28 smrtnih slučajeva, prenose mediji.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter