Izvor: Tanjug
26.05.2020 u 22:34
0

NA KOSOVU I METOHIJI 9 NOVIH SLUČAJEVA KORONE! Situacija u većinski srpskim sredinama bolja!

Na teritoriji KiM registrovano je devet novih slučajeva korona virusa, čime je ukupan broj zaraženih od početka pandemije porastao na 1.047, saopšteno je večeras iz institut za javno zdravlje u Prištini.

OVO MORATE PROČITATI

OGLASIO SE JOANIKIJE: Milo nam je ponudio da likvidiramo sami sebe!

DR DANICA GRUJIČIĆ OTKRILA NACIJI: KORONA virus je VEŠTAČKI izazvan, lečiće nas moji učenici!

MIGRANTI OTVORILI NOVU RUTU KROZ BOSNU Strah u podgrmečkim selima!

HRVATI OPET POHRLILI U ŠOPING U SRBIJU

PUTIN RAZBIO ZAPADNE AGENTE Imamo genetsko oružje za masovno uništenje! (VIDEO)

SRPKINJA LJUBICA JE NAJLEPŠA ŽENA KONTINENTA! Zvanično proglašena za Miss Evrope!

Pozitivni slučajevi su slučajevi kontakta iz opština Vučitrn (8) i Gnjilane (1).

Na teritoriji KiM, u većinski srpskim sredinama, nije registrovan nijedan novi slučaj korona virusa, saopštio je večeras direktor Kancelarije za KiM Vlade Srbije Marko Ðurić.

Ðurić je na Instagramu, u svom dnevnom izveštaju o korona virusu, podsetio da je od početka pandemije u većinski srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji registrovano 116 slučajeva COVID-19, kao i da je 10 osoba preminulo.

– U poslednja 24 časa testirano je 30 lica (do sada testirano 1.530 lica) iz opština Kosovska Mitrovica, Zvečan, Zubin Potok i Leposavić – rekao je Ðurić.

Kancelarija za KiM je, kako je dodao, u opštini Gnjilane nabavila i distribuirala neophodne lekove i hranu građanima.

– U opštini Zvečan svakodnevno obezbeđujemo lekove i hranu građanima. U opštinama Vitina, Obilić, Vučitrn i Istok obezbedili smo i podelili lekove. U opštini Kosovska Kamenica obezbedili smo i podelili lekove za 71 lice i pakete sa hranom i higijenskim sredstvima za socijalno ugrožene porodice – kazao je Ðurić.

On je naveo i da je Kancelarija u opštini Leposavić snabdela veći broj porodica osnovnim životnim namirnicama i 179 lica lekovima.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter