Izvor: Happy BSC
09.10.2021 u 18:16
0

NAČELNICA BOLNICE GAK NARODNI FRONT ZA TELEMASTER NA TV HAPPY: Trudnice bi trebalo obavezno da se vakcinišu!

Večita dilema mama je da li će njihova beba biti u redu. Ova briga je još veća sad jer se brinu da li bi trebalo da se vakcinišu u vreme pandemije: 

-Obavezno bi trebalo da se vakcinišu. Bez dileme. Svakog dana dobijam poruke od trudnica koje su pozitivne. Pogledajte zemlje u regionu, na stotine hiljada vakcinisanih trudnica bez neželjenih efekata. Sa bebom će sve biti u redu ako je mama u redu.Vakcina nije obavezna, ali se preporučuje. Fajzer i Moderna su preporuka jer je urađena studija i pokazale su se odlične, rekla je Ana Mitrović Jovanović, načelnica bolnice GAK Narodni front za Telemaster na TV HAPPY. 

PROČITAJTE JOŠ: KORONA U PARAĆINU: Među obolelima i osmoro dece školskog uzrasta

Ana je dalje rekla: 

-Ne smemo biti u stresu da se ne zarazimo. Šta će biti ako se i zarazimo?  Sada je veći broj ozbiljnih kliničkih slika, a vakcina to sprečava. 

PROČITAJTE JOŠ: HULIGANI ZAUZELI AUTOBUS NA LINIJI 16: Putnici pretrpeli teror!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter