Izvor:
11.09.2017 u 17:31
0

Nadal posle titule na US Openu: „Ne zaboravite još jednog igrača – Novaka Đokovića“!

Posle titule Rafaela Nadala na US openu čitav teniski svet govori o neverovatnoj sezoni koju su imali Rodžer Federer i on.

Nadal je u nedelju savladao Kevina Andersona u finalu Otvorenog prvenstva SAD rezultatom 6:3, 6:3, 6:4 i tako došao do drugog Grend slema u sezoni, koliko je osvojio i Švajcarac.

Međutim, 'Bik sa Maljorke' je otkrio da pored toga što je veoma srećan zbog poslednjeg uspeha, ne bi trebalo zaboraviti još jednog čoveka koji će biti konkurent za najveće titule kada se vrati – Novaka Đokovića.

"Govorio sam već da se priča o Rodžeru i meni, ali tu je još jedan igrač – Novak Đoković, koji je osvojio 12 Grend slemova i verovatno će konkurisati za još neki", rekao je Nadal.

b92.net
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter