Izvor:
02.04.2019 u 13:52
0

NARODNA SKUPŠTINA: Sutra glasanje o setu zakona iz oblasti zdravstva!

Poslanici Skupštine Srbije glasaće sutra za više propisa, među kojima su Predlozi zakona o zdravstvenom osiguranju i o zdrasvstvenoj zaštiti.

Glasanje je zakazano za 10 časova, pošto je danas završena rasprava o amandmanima.

Na dnevnom redu su i Predlog zakona o predmetima opšte upotrebe, kao i izmene i dopune Zakona o supstancama koje se koriste u nedozvoljenoj proizvodnji opojnih droga i psihotropnih supstanci.

Poslanici će se izjašnjavati o Predlogu zakona o potvrđivanju Akta o osnivanju Azijske infrastrukturne investicione banke, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Litvanije u borbi protiv kriminala.

Tu su i predlozi o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštini o izboru predsednika Komisije za hartije od vrednosti.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter