Izvor:
22.07.2017 u 21:07
0

NASTAVAK SEZONE NEIZVESTAN: Đoković na pregledima u Torontu! (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đokovi nalazi se na pregledima u Torontu gde će tim stručnjaka reći svoje mišljenje o povredi lakta zbog koje je predao meč na Vimbldonu.

Srpski as Novak Đoković morao je preda meč četvrtfinala Vimbldona Tomašu Berdihu zbog povrede lakta. Od tada je prošlo dve nedelje, a još uvek se ne zna stepen povrede nekada najboljeg tenisera sveta.

Đoković, za sada ne trenira, već će potražiti dodatne informacije lekara posle čega će odlučiti i koliko će trajati njegovo odsustvo sa terena.

Fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama, a na kojima se vidi kako se Nole fotografiše sa fanovima u Kanadi, napravile su dosta pometnje.

Za 20-ak dana u Montrealu igra se Rodžers kup, ali je pitanje da li će naš as da brani krunu iz Toronta prošle godine.

Kurir
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter