Izvor: Happy BSC Portal/Tanjug
05.11.2023 u 07:13
0

NE IZLAZITE BEZ KIŠOBRANA: Stižu nam pljuskovi, temperatura do 22 stepena

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i vetrovito, mestimično s kišom, a posle podne i uveče i lokalnim pljuskovima s grmljavinom koji će se sa severa zemlje premeštati ka jugu.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura biće od 4 do 11, a najviša od 17 do 22 stepena. Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni, a posle podne i jugozapadni vetar, koji će povremeno dostizati udare olujne jačine. Kasnije posle podne na severu Vojvodine, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima postepeno razvedravanje, a vetar će biti u slabljenju.

I u Beogradu će danas biti pretežno oblačno i vetrovito, povremeno s kišom, a kasnije posle podne i uveče i lokalnim pljuskovima s grmljavinom.

Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, koji će posle podne kratkotrajno imati i udare olujne jačine. Najniža temperatura biće oko 11, a najviša oko 19 stepeni. Uveče razvedravanje, a vetar će biti u slabljenju i skretanju na jugozapadni.

TOKOM NOĆI STIŽE OLUJNI VETAR: U ovim delovima Srbije se očekuju najjači udari!

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do nedelje 12. novembra, u ponedeljak iznad većeg dela Srbije biće suvo sa dužim sunčanim intervalima, samo se ujutro i pre podne na severu i severoistoku, uz više oblačnosti, ponegde očekuje kiša. Od utorka promenljivo sa čestom pojavom kiše i pljuskova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter